Några röster

"1000-tack!

Du är en bra kurslärare. Jag tyckte om dagen och är väldigt nöjd."

Daniel, översättare


"Det var en superbra utbildning du gav oss igår. Positiv och inspirerande, klar och på rätt nivå. Så jag är väldigt glad att vi valde dig och att vi valde att ordna det på hemmaplan."

Ingegerd, översättare


"Anne Katrin Welp har hjälpt oss i över fem år att utveckla personal inom översättningsteknik. Med sin tekniska kompetens, pedagogiska förmåga och ett utomordentligt personligt engagemang är hon en mycket värdefull samarbetspartner till oss."

Inga Hedman, Marketing Communications Manager, AB Regin


Jättenöjd med kurserna! Jag lärde mig otrolig mycket under dessa två dagar. Kursledaren var mycket pedagogisk och väldig lyhörd för våra önskemål. Mycket bra upplägg av innehållet. Toppen!

Kursdeltagare, översättare

"Tog ett uppdrag idag, fungerar super tack var din eminenta utbildning - tack igen!"

Marie, översättare


"Kursen uppfyllde och överträffade mina förväntningar!"

Kursdeltagare, översättare


"Anne Katrins kurs var mycket givande och hela personalen var jättenöjda. Vi har använt de tips och trix hon föreslog och har delvis ändrat hur vi använder SDL Trados Studio. Vi skulle varmt rekommendera kursen."

Marie Lindström, projektledare, Orange Box AB


Tack för en mycket bra kurs, som gav väldigt mycket! Jag vill gärna gå en av dina fortsättningskurser när jag har blivit lite varmare i kläderna.

Victoria, översättare


Tack så mycket för ditt mail och en jättebra kurs. Jag var väldigt nöjd efteråt, och jag har precis börjat jobba på ett stort jobb med ett stort TM där fragment recall och repair fuzzy match verkligen underlättar mycket. Otroligt bra funktioner! :-)

Martin Mathiasen , WordCare AB


"Har använt memoQ som självlärd i några år, men nu upptäckte jag hur mycket effektivare jag kan göra det jag redan kan!"

Kursdeltagare, översättare